Bestsellery
Ostrzałka do noży i nożyczek Plast - Wałbrzych
Ostrzy wszystkie ostre przedmioty: noże gładkie, noże do mięs, serów i warzyw, noże z zębami a także nożyczki do papieru, materiałów i włosów. Nożyce ogrodowe i kowalskie. Naostrzysz także kosę, siekierę, tasak itp.
Osłonka tekstylna viscoflex na salceson 3kg
Osłonki tekstylne używane są do produkcji wyrobów garmażeryjnych, takich jak salcesony, pasztety, kaszanki, oraz różnego rodzaju kiełbasy gotowane. Wsad konkretnego modelu około 3 kg.
Nici wędliniarskie grube białe 0,5kg
Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.
Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsnym - EXTRA mocne dzięki wzmocnieniu wiskozą.
Osełka do noży i kos Norton
Osełka - niezastąpione narzędzie do precyzyjnego ostrzenia noży, kos czy innych narzędzi tnących. Dzięki specjalnej powłoce i ergonomicznemu kształtowi zapewnia skuteczne odświeżenie ostrza, przywracając mu pierwotną ostrość. To praktyczne rozwiązanie, które przywraca narzędziom ich pełną funkcjonalność w szybki i prosty sposób.
Przyprawa do salcesonu
Kompletna mieszanka przypraw i dodatków do salcesonu. Poprzez dobór odpowiednich ziół i przypraw podkreśla smak i aromat wyrobu oraz nadaje mu idealny kolor.
Solanka zalewowa (peklosól z przyprawami)
Solanka służy do produkcji szynek i wędzonek. Jest to gotowy produkt służący do sporządzenia zalewy peklującej mięso.
Peklosól
Sól peklowa, znana również jako peklosól, to niezastąpiona przyprawa w sztuce konserwacji mięsa. Jej unikalna formuła pozwala na przedłużenie trwałości produktów mięsnych, jednocześnie nadając im charakterystyczny smak i intensywny kolor. Idealna do wędzenia, peklowa sól to nieodłączny składnik dla pasjonatów domowej produkcji wędlin i mięsnych przysmaków.
Jelita wieprzowe 28/30 EXTRA 100 Yardów
Anepol, jako topowy producent jelit naturalnych w Polsce oferujemy Państwu jelita kiełbaśnice kalibrowane EXTRA jakość w kalibrze 28/30 do zastosowań domowych oraz hurtowych w długich odcinkach.
Osłonki celulozowe i inne
Osłonki celulozowe to popularny i uniwersalny wybór w produkcji parówek oraz innych rodzajów kiełbas o jednolitej konsystencji i gładkiej powierzchni. Wykonane są z naturalnej celulozy, dzięki czemu są w pełni biodegradowalne i ekologiczne. Te osłonki idealnie nadają się do wytwarzania kiełbas parzonych i parówek, zapewniając estetyczny wygląd i jednolitą strukturę gotowego wyrobu.
Jest 4 produktów.
Osłonka celulozowa na parówkę 24mm 33m
Osłonki celulozowe to popularny i uniwersalny wybór w produkcji parówek oraz innych rodzajów kiełbas o jednolitej konsystencji i gładkiej powierzchni. Wykonane są z naturalnej celulozy, dzięki czemu są w pełni biodegradowalne i ekologiczne. Te osłonki idealnie nadają się do wytwarzania kiełbas parzonych i parówek, zapewniając estetyczny wygląd i jednolitą strukturę gotowego wyrobu.
Kaliber: 24mm
Długość: 33m
Kolor: karmelowy, podwędzany, transparentny
Wsad: 9kg wyrobu
Folia celulozowa 48cm x 50m
Folia celulozowa wykorzystywana jest przy obróbce mięsa, przy parzeniu, wędzeniu i pieczeniu. Dzięki foli mięso pozostaje soczyste i aromatyczne. Folia celulozowa szerokości 48 cm.
Osłonka tekstylna viscoflex na salceson 3kg
Osłonki tekstylne używane są do produkcji wyrobów garmażeryjnych, takich jak salcesony, pasztety, kaszanki, oraz różnego rodzaju kiełbasy gotowane. Wsad konkretnego modelu około 3 kg.
Osłonka tekstylna viscoflex na pasztet, kaszankę 1kg
Osłonki tekstylne używane są do produkcji wyrobów garmażeryjnych, takich jak salcesony, pasztety, kaszanki, oraz różnego rodzaju kiełbasy gotowane. Wsad konkretnego modelu około 1 kg.