Bestsellery
Ostrzałka do noży i nożyczek Plast - Wałbrzych
Ostrzy wszystkie ostre przedmioty: noże gładkie, noże do mięs, serów i warzyw, noże z zębami a także nożyczki do papieru, materiałów i włosów. Nożyce ogrodowe i kowalskie. Naostrzysz także kosę, siekierę, tasak itp.
Peklosól
Sól peklowa, znana również jako peklosól, to niezastąpiona przyprawa w sztuce konserwacji mięsa. Jej unikalna formuła pozwala na przedłużenie trwałości produktów mięsnych, jednocześnie nadając im charakterystyczny smak i intensywny kolor. Idealna do wędzenia, peklowa sól to nieodłączny składnik dla pasjonatów domowej produkcji wędlin i mięsnych przysmaków.
Osłonka tekstylna viscoflex na salceson 3kg
Osłonki tekstylne używane są do produkcji wyrobów garmażeryjnych, takich jak salcesony, pasztety, kaszanki, oraz różnego rodzaju kiełbasy gotowane. Wsad konkretnego modelu około 3 kg.
Nici wędliniarskie grube białe 0,5kg
Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.
Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsnym - EXTRA mocne dzięki wzmocnieniu wiskozą.
Siatka wędliniarska 16/32/3
Siatka wędliniarska w rozmiarze 16cm idealna jest do średnich 1,5kg szynek.
Krew suszona - hemoglobina
Hemoglobina - krew suszona - spożywcza stosowana do celów przetwórczych przemysłu spożywczego - mięsnego.
Osłonki celulozowe i inne
Osłonki celulozowe to popularny i uniwersalny wybór w produkcji parówek oraz innych rodzajów kiełbas o jednolitej konsystencji i gładkiej powierzchni. Wykonane są z naturalnej celulozy, dzięki czemu są w pełni biodegradowalne i ekologiczne. Te osłonki idealnie nadają się do wytwarzania kiełbas parzonych i parówek, zapewniając estetyczny wygląd i jednolitą strukturę gotowego wyrobu.
Jest 4 produktów.
Osłonka celulozowa na parówkę 24mm 33m
Osłonki celulozowe to popularny i uniwersalny wybór w produkcji parówek oraz innych rodzajów kiełbas o jednolitej konsystencji i gładkiej powierzchni. Wykonane są z naturalnej celulozy, dzięki czemu są w pełni biodegradowalne i ekologiczne. Te osłonki idealnie nadają się do wytwarzania kiełbas parzonych i parówek, zapewniając estetyczny wygląd i jednolitą strukturę gotowego wyrobu.
Kaliber: 24mm
Długość: 33m
Kolor: karmelowy, podwędzany, transparentny
Wsad: 9kg wyrobu
Folia celulozowa 48cm x 50m
Folia celulozowa wykorzystywana jest przy obróbce mięsa, przy parzeniu, wędzeniu i pieczeniu. Dzięki foli mięso pozostaje soczyste i aromatyczne. Folia celulozowa szerokości 48 cm.
Osłonka tekstylna viscoflex na salceson 3kg
Osłonki tekstylne używane są do produkcji wyrobów garmażeryjnych, takich jak salcesony, pasztety, kaszanki, oraz różnego rodzaju kiełbasy gotowane. Wsad konkretnego modelu około 3 kg.
Osłonka tekstylna viscoflex na pasztet, kaszankę 1kg
Osłonki tekstylne używane są do produkcji wyrobów garmażeryjnych, takich jak salcesony, pasztety, kaszanki, oraz różnego rodzaju kiełbasy gotowane. Wsad konkretnego modelu około 1 kg.