Bestsellery
Ostrzałka do noży i nożyczek Plast - Wałbrzych
Ostrzy wszystkie ostre przedmioty: noże gładkie, noże do mięs, serów i warzyw, noże z zębami a także nożyczki do papieru, materiałów i włosów. Nożyce ogrodowe i kowalskie. Naostrzysz także kosę, siekierę, tasak itp.
Osłonka tekstylna viscoflex na salceson 3kg
Osłonki tekstylne używane są do produkcji wyrobów garmażeryjnych, takich jak salcesony, pasztety, kaszanki, oraz różnego rodzaju kiełbasy gotowane. Wsad konkretnego modelu około 3 kg.
Nici wędliniarskie grube białe 0,5kg
Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.
Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsnym - EXTRA mocne dzięki wzmocnieniu wiskozą.
Peklosól
Sól peklowa, znana również jako peklosól, to niezastąpiona przyprawa w sztuce konserwacji mięsa. Jej unikalna formuła pozwala na przedłużenie trwałości produktów mięsnych, jednocześnie nadając im charakterystyczny smak i intensywny kolor. Idealna do wędzenia, peklowa sól to nieodłączny składnik dla pasjonatów domowej produkcji wędlin i mięsnych przysmaków.
Osełka do noży i kos Norton
Osełka - niezastąpione narzędzie do precyzyjnego ostrzenia noży, kos czy innych narzędzi tnących. Dzięki specjalnej powłoce i ergonomicznemu kształtowi zapewnia skuteczne odświeżenie ostrza, przywracając mu pierwotną ostrość. To praktyczne rozwiązanie, które przywraca narzędziom ich pełną funkcjonalność w szybki i prosty sposób.
Krew suszona - hemoglobina
Hemoglobina - krew suszona - spożywcza stosowana do celów przetwórczych przemysłu spożywczego - mięsnego.
Solanka zalewowa (peklosól z przyprawami)
Solanka służy do produkcji szynek i wędzonek. Jest to gotowy produkt służący do sporządzenia zalewy peklującej mięso.
Jelita wołowe wiankowe 46/48 30m
Anepol, jako topowy producent jelit naturalnych w Polsce oferujemy Państwu jelita wołowe wiankowe do zastosowań domowych oraz hurtowych, nadają się idealnie na mortadele, lisiecką, salami, kaszankę, kiszkę ziemniaczaną itp.
Formy płatności
W zależności od wartości zamówienia, wybranej formy dostawy i własnych preferencji, możesz wybrać jeden z następujących sposobów płatności:

Płatności internetowe imoje
Płatności internetowe to najszybszy i najbezpieczniejszy sposób dokonania wpłaty za pośrednictwem internetu. W sklepie wędliniarskim firmy Anepol - Wedliniarstwo.pl korzystamy z systemu płatności online imoje. Po potwierdzeniu chęci wykonania zakupów zostaniesz przekierowany do strony imoje w celu dokonania płatności.
Aktualne metody płatności z imoje to np.:
- - Blik
- - szybkie transfery bankowe
- - przelewy online
- - karta płatnicza np. Visa lub Mastercard
- - portfele elektroniczne np. Apple Pay lub Google Pay
- - raty online
Więcej szczegółowych informacji znajdziesz na stronie imoje: https://www.imoje.pl/
Płatność przelewem bankowym
Płatności możesz dokonać poprzez przelew w swoim banku na dane i konto:
Anepol Harciarek sp.j.
Ul. Kusocińskiego 6
42-520 Dąbrowa Górnicza
ING Bank Śląski
Nr. rach.: PL 26 1050 1272 1000 0008 0098 5475
Tytuł przelewu: Numer zamówienia
UWAGA! Zamówienie wyślemy od razu, jak zaksięgujemy pieniądze na naszym koncie.
Płatność za pobraniem
Zapłać kurierowi przy odbiorze swojej przesyłki.
Płatność gotówką przy odbiorze osobistym w siedzibie firmy