Bestsellery
Jelita baranie 22/24 100Y - 91,5m
Jelita naturalne baranie zasolone 100 yardów (91,5 metrów).
Jelita wieprzowe 28/32 EXTRA 100 Yardów
Anepol, jako topowy producent jelit naturalnych w Polsce oferujemy Państwu jelita kiełbaśnice kalibrowane EXTRA jakość w kalibrze 28/32 do zastosowań domowych oraz hurtowych w długich odcinkach.
Osłonki do wędlin
Oferujemy różnorodne osłonki zaprojektowane z myślą o bezpiecznej produkcji spożywczej, dostępne w kilku rodzajach. Nasza oferta obejmuje osłonki: białkowe, barierowe-poliamidowe, kolagenowe, celulozowe, poliamidowe oraz tekstylne. Wszystkie warianty charakteryzują się optymalną wytrzymałością na rozciąganie, umożliwiając bezpieczne formowanie wyrobów, szczególnie w przypadku produktów masarskich. Dzięki zastosowaniu naszych osłonek zachowuje się wszystkie soki powstałe w trakcie procesu produkcyjnego mięsa. Dodatkowym atutem proponowanych rozwiązań jest utrzymanie pełnej higieny podczas produkcji.
Zawęź wyszukiwanie
Jest 11 produktów.
Osłonka poliamidowa ø40 9m
Osłonki poliamidowe są powszechnie stosowane jako opakowania w przemyśle mięsnym i rybnym. Służą do pakowania różnorodnych produktów, takich jak wędliny, surowe mięso, pasztety, pasty, wyroby podrobowe, ryby itp. Dodatkowo, nadają się również do pakowania innych artykułów spożywczych o niskiej zawartości wody, takich jak sery, orzeszki, dżemy czy marmolady. Dzięki swojej wytrzymałości i właściwościom ochronnym, osłonki poliamidowe zapewniają skuteczną ochronę i przedłużają trwałość przechowywanych produktów spożywczych.
Osłonka białkowa ∅55 9m
Osłonki białkowe znajdują zastosowanie głównie w produkcji kiełbas, takich jak kiełbasa szynkowa, krakowska czy żywiecka. Charakteryzują się one przepuszczalnością dla dymu oraz pary wodnej, co pozwala na odpowiednie procesy wędzenia i gotowania. Dodatkowo, nadają wyrobom mięsnym atrakcyjny wygląd, co sprawia, że prezentują się one apetycznie i zachęcająco.
Osłonka poliamidowa ø95 9m
Osłonki poliamidowe są powszechnie stosowane jako opakowania w przemyśle mięsnym i rybnym. Służą do pakowania różnorodnych produktów, takich jak wędliny, surowe mięso, pasztety, pasty, wyroby podrobowe, ryby itp. Dodatkowo, nadają się również do pakowania innych artykułów spożywczych o niskiej zawartości wody, takich jak sery, orzeszki, dżemy czy marmolady. Dzięki swojej wytrzymałości i właściwościom ochronnym, osłonki poliamidowe zapewniają skuteczną ochronę i przedłużają trwałość przechowywanych produktów spożywczych.
Osłonka białkowa ∅45 9m
Osłonki białkowe znajdują zastosowanie głównie w produkcji kiełbas, takich jak kiełbasa szynkowa, krakowska czy żywiecka. Charakteryzują się one przepuszczalnością dla dymu oraz pary wodnej, co pozwala na odpowiednie procesy wędzenia i gotowania. Dodatkowo, nadają wyrobom mięsnym atrakcyjny wygląd, co sprawia, że prezentują się one apetycznie i zachęcająco.
Osłonka poliamidowa ø73 9m
Osłonki poliamidowe są powszechnie stosowane jako opakowania w przemyśle mięsnym i rybnym. Służą do pakowania różnorodnych produktów, takich jak wędliny, surowe mięso, pasztety, pasty, wyroby podrobowe, ryby itp. Dodatkowo, nadają się również do pakowania innych artykułów spożywczych o niskiej zawartości wody, takich jak sery, orzeszki, dżemy czy marmolady. Dzięki swojej wytrzymałości i właściwościom ochronnym, osłonki poliamidowe zapewniają skuteczną ochronę i przedłużają trwałość przechowywanych produktów spożywczych.
Osłonka białkowa ∅80 9m
Osłonki białkowe znajdują zastosowanie głównie w produkcji kiełbas, takich jak kiełbasa szynkowa, krakowska czy żywiecka. Charakteryzują się one przepuszczalnością dla dymu oraz pary wodnej, co pozwala na odpowiednie procesy wędzenia i gotowania. Dodatkowo, nadają wyrobom mięsnym atrakcyjny wygląd, co sprawia, że prezentują się one apetycznie i zachęcająco.
Osłonka poliamidowa ø50 9m
Osłonki poliamidowe są powszechnie stosowane jako opakowania w przemyśle mięsnym i rybnym. Służą do pakowania różnorodnych produktów, takich jak wędliny, surowe mięso, pasztety, pasty, wyroby podrobowe, ryby itp. Dodatkowo, nadają się również do pakowania innych artykułów spożywczych o niskiej zawartości wody, takich jak sery, orzeszki, dżemy czy marmolady. Dzięki swojej wytrzymałości i właściwościom ochronnym, osłonki poliamidowe zapewniają skuteczną ochronę i przedłużają trwałość przechowywanych produktów spożywczych.
Osłonka białkowa ∅65 9m
Osłonki białkowe znajdują zastosowanie głównie w produkcji kiełbas, takich jak kiełbasa szynkowa, krakowska czy żywiecka. Charakteryzują się one przepuszczalnością dla dymu oraz pary wodnej, co pozwala na odpowiednie procesy wędzenia i gotowania. Dodatkowo, nadają wyrobom mięsnym atrakcyjny wygląd, co sprawia, że prezentują się one apetycznie i zachęcająco.
Osłonka tekstylna viscoflex na pasztet, kaszankę 1kg
Osłonki tekstylne używane są do produkcji wyrobów garmażeryjnych, takich jak salcesony, pasztety, kaszanki, oraz różnego rodzaju kiełbasy gotowane. Wsad konkretnego modelu około 1 kg.
Osłonka tekstylna viscoflex na salceson 3kg
Osłonki tekstylne używane są do produkcji wyrobów garmażeryjnych, takich jak salcesony, pasztety, kaszanki, oraz różnego rodzaju kiełbasy gotowane. Wsad konkretnego modelu około 3 kg.
Zestaw Wielkanocny na święconkę
Starannie wyselekcjonowany zestaw przypraw oraz akcesoriów do kiełbas i wędlin specjalnie na Święta Wielkanocne!
*Najniższa cena sprzed 30dni to 55zł.