Bestsellery
Ostrzałka do noży i nożyczek Plast - Wałbrzych
Ostrzy wszystkie ostre przedmioty: noże gładkie, noże do mięs, serów i warzyw, noże z zębami a także nożyczki do papieru, materiałów i włosów. Nożyce ogrodowe i kowalskie. Naostrzysz także kosę, siekierę, tasak itp.
Osełka do noży i kos Norton
Osełka - niezastąpione narzędzie do precyzyjnego ostrzenia noży, kos czy innych narzędzi tnących. Dzięki specjalnej powłoce i ergonomicznemu kształtowi zapewnia skuteczne odświeżenie ostrza, przywracając mu pierwotną ostrość. To praktyczne rozwiązanie, które przywraca narzędziom ich pełną funkcjonalność w szybki i prosty sposób.
Nici wędliniarskie grube białe 0,5kg
Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.
Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsnym - EXTRA mocne dzięki wzmocnieniu wiskozą.
Jelita wieprzowe 28/30 EXTRA 100 Yardów
Anepol, jako topowy producent jelit naturalnych w Polsce oferujemy Państwu jelita kiełbaśnice kalibrowane EXTRA jakość w kalibrze 28/30 do zastosowań domowych oraz hurtowych w długich odcinkach.
Jelita baranie 22/24 100Y - 91,5m
Jelita naturalne baranie zasolone 100 yardów (91,5 metrów).
Solanka zalewowa (peklosól z przyprawami)
Solanka służy do produkcji szynek i wędzonek. Jest to gotowy produkt służący do sporządzenia zalewy peklującej mięso.
Siatka wędliniarska 16/32/4
Siatka wędliniarska w rozmiarze 16cm idealna jest do średnich 1,5kg szynek. Siatki ta jest łatwozdejmowalna dzięki grubemu oplotowi gumy i grubej osnowie.
Przyprawa do salcesonu
Kompletna mieszanka przypraw i dodatków do salcesonu. Poprzez dobór odpowiednich ziół i przypraw podkreśla smak i aromat wyrobu oraz nadaje mu idealny kolor.
Jelita naturalne 28/30 kostka 20m
Jelita naturalne zasolone kostka 20 metrów
Bezpieczeństwo sklepu gwarantuje certyfikat SSL
Każde zamówienie jest starannie zabezpieczone i wysyłane do 24h
Zadzwoń! Chętnie pomożemy: 500-13-10-10
Jelita naturalne wieprzowe do kiełbas kaliber 28/30, w kostce 20m
- wystarcza na 10-12kg farszu
- zawsze świeże
- dobre do wędzenia i suszenia
- idealne do kiełbasy swojskiej, śląskiej, polskiej, białej, pasztetowej, wiejskiej, krupniok
- przechowywać w chłodnym miejscu, nie zamrażać
Termin ważności - 2 lata.
Wszystkie nasze produkty są sprzedawane pod nadzorem weterynaryjnym nr: PL 24651201 dzięki czemu masz pewność, ze nasz towar spełnia najwyższe wymagania jakości.