Bestsellery
Ostrzałka do noży i nożyczek Plast - Wałbrzych
Ostrzy wszystkie ostre przedmioty: noże gładkie, noże do mięs, serów i warzyw, noże z zębami a także nożyczki do papieru, materiałów i włosów. Nożyce ogrodowe i kowalskie. Naostrzysz także kosę, siekierę, tasak itp.
Osłonka tekstylna viscoflex na salceson 3kg
Osłonki tekstylne używane są do produkcji wyrobów garmażeryjnych, takich jak salcesony, pasztety, kaszanki, oraz różnego rodzaju kiełbasy gotowane. Wsad konkretnego modelu około 3 kg.
Nici wędliniarskie grube białe 0,5kg
Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.
Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsnym - EXTRA mocne dzięki wzmocnieniu wiskozą.
Peklosól
Sól peklowa, znana również jako peklosól, to niezastąpiona przyprawa w sztuce konserwacji mięsa. Jej unikalna formuła pozwala na przedłużenie trwałości produktów mięsnych, jednocześnie nadając im charakterystyczny smak i intensywny kolor. Idealna do wędzenia, peklowa sól to nieodłączny składnik dla pasjonatów domowej produkcji wędlin i mięsnych przysmaków.
Siatka wędliniarska 16/32/3
Siatka wędliniarska w rozmiarze 16cm idealna jest do średnich 1,5kg szynek.
Krew suszona - hemoglobina
Hemoglobina - krew suszona - spożywcza stosowana do celów przetwórczych przemysłu spożywczego - mięsnego.

Kminek mielony
Kminek mielony doskonale wpisuje się w kuchnię skandynawską, żydowską oraz niemiecką. Idealnie komponuje się z kapustą kiszoną i stanowi nieodzowny składnik wielu europejskich potraw. W Polsce to przyprawa, bez której trudno się obejść. Nie tylko rozgrzewa organizm, ale także doskonale smakuje, co może tłumaczyć jej powszechne użycie w naszej kuchni.
Bezpieczeństwo sklepu gwarantuje certyfikat SSL
Każde zamówienie jest starannie zabezpieczone i wysyłane do 24h
Zadzwoń! Chętnie pomożemy: 500-13-10-10
Kmin dobrze smakuje w połączeniu z tłustym mięsem, takim jak gęsina czy wieprzowina. Kminek stanowi również nieodłączny składnik wypieków, takich jak pasztet. Kminek sprawdzi się jako aromatyczny dodatek do wielu naszych potraw, zwłaszcza do:
- pierogów
- duszonych dań
- mięs
- pieczywa
- sosów
- kanapek
- zup
- wędlin
Opis
- Composition
- Bawełna